HANGOSKÖNYVEK

GYILKOSSÁG MEZOPOTÁMIÁBAN (2003)
Poirot ezúttal egzotikus környezetben, egy ásatáson nyomoz. Segítőtársa egy fiatal, talpraesett ápolónő. A szerző kedves humora, a meglepő fordulatokban gazdag történet, a nagy emberismerettel megrajzolt figurák és Szilágyi Tibor remek fordítása teszik nagyon élvezetessé a regényt.
Az új feldolgozás, a Hangos Regény a könyv teljes szövegét tartalmazza. A hallgatót nem csábítja "gyors lapozásra", hogy mielőbb kiderüljön, ki a gyilkos, mert Bánsági Ildikó olyan egyszemélyes hangjátékot varázsol belőle, ami eleven élménnyé válik mindenki számára, függetlenül attól, hogy ismeri-e a történetet, vagy sem. 
felolvassa: Bánsági Ildikó

MISS MARPLE MESÉL (2005)
Ugye, emlékeznek még Miss Marple-ra, a falusi vénkisasszonyra, aki úgy ismeri St.Mary Mead lakosait, mint a tenyerét? És mivel pontosan tudja, milyen az emberi természet, könnyűszerrel megold olyan rejtélyeket is, amelyek előtt értetlenül állnak a Scotland Yard legkiválóbb elméi!
Agatha Christie három válogatott novellája kitűnő szórakozás minden korosztálynak.
Gyilkosság méretre, A házmesterné bosszúja, Miss Marple mesél
felolvassa: Kassai Ilona, Ónodi Eszter, Reviczky Gábor


GYILKOSSÁG EGY CSENDES HÁZBAN (2005)
Egy gyönyörű éjszakán, petárdák, rakéták zajától hangos a környék. Kiváló alkalom lehet akár egy gyilkosságra. Az áldozat: Mrs Barbara Elen. Együtt élt barátnőjével. Férje és kislánya Öngyilkosság vagy gyilkosság történt? A helyszínre érkező nyomozók minden apró részletet alaposan átvizsgálnak. Minden ok és nyom adott a gyilkosság gyanújára, mígnem Poirot ki nem bogozza az összekuszált szálakat. Gyilkosságnak beállított öngyilkosság. Zsarolás, a múlt elhallgatásáért. korán meghaltak, jelenlegi szerelme egy politikus, ki a közélet középpontjában él.
felolvassa: Balázs Péter


AGATHA CHRISTIE NOVELLÁK (2007)
Agatha Christie nemcsak jó krimiket tudott írni, hanem sokfélét. A Fülemüle-villa és A tükör című novella szereplői között nem találunk mesterdetektívet, mint Hercule Poirot, se lelkes civilt, mint Miss Marple. E két történet hőse magára van utalva: ha nem találják meg a megoldást, odavesznek. Két már-már reménytelen helyzet, két kétségbeesett és rokonszenves hős, akik méltók a rokonszenvünkre. Tessék meghallgatni egy kényelmes fotelben, és a történet a szemünk előtt fog lejátszódni.
felolvassa: Für Anikó, Mertz Tibor 

GYILKOSSÁG AZ ORIENT EXPRESSZEN (2008)
Hercule Poirot-t, a híres magándetektívet egy sürgős ügy Isztambulból Angliába szólítja, és az Orient expresszen kap fülkét. Az utasok egyike felismeri őt és csinos summát kilátásba helyezve felkéri, járjon utána, ki ír neki fenyegető leveleket. A detektívnek nem szimpatikus a nyers modorú amerikai, ezért elutasítja az ajánlatot. A férfit másnap holtan találják. Poirot-nak minden ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy időben megoldja az ügyet a hótorlasz miatt veszteglő vonaton...
felolvassa: Balázs Péter 
HÁROM VAK EGÉR (2010) 
Egy téli napon a kis vendégfogadóba egymás után érkeznek a vendégek:. A panziót vezető újdonsült házaspár a nagy munka közepette tán észre sem veszi, milyen különös alakok szálltak meg náluk. Azután az intézményt egy hatalmas hóvihar elvágja a külvilágtól. Az aggodalom akkor hág a tetőfokára, amikor a rendőrség embere megérkezik. Trotter őrmester ugyanis azért jött, hogy beszámoljon az egybegyűlteknek egy gyilkosságról, s hogy közölje, a tettes itt van, és újból ölni készül...
felolvassa: Csankó Zoltán


NYARALÓ GYILKOSOK (2010)
Hercule Poirot azt reméli, hogy békességben töltheti vakációját az exkluzív tengerparti nyaralóhelyen. Sajnos, már az első napok is zaklatottan telnek, mindenki arról susog, hogy a híres színésznő, Arlena Stuart ezúttal kire vetette ki hálóját. Kavarognak az indulatok a szépasszony körül - mígnem egy különlegesen szép, verőfényes napon rábukannak a holttestére! Poirot-nak természetesen ezek után nem adatik meg a nyugalmas nyaralás! Mivel a szép Arlenára sokaknak volt okuk haragudni, a gyanúsítottak száma sem csekély...
felolvassa: Csankó Zoltán